Hondenuitlaatservice Barbera laat u graag dagelijks meegenieten via facebook met het plezier tussen haar de honden. Wij vinden het ook belangrijk om de ervaringen van de baasjes met u te delen. Wat zien de baasjes aan hun trouwe viervoeter als de bus eraan komt of als deze weer thuiskomt. Hoe ervaren de baasjes de service van de uitlaat. Hieronder staan een aantal ervaringen van mijn klanten:

Sabina Helms
Ben je op zoek naar een hondenuitlaatservice die voor jouw hond er een feest van maakt, dan ben je bij Barbera aan het juiste adres. Deze energieke dame is zeer geliefd bij onze hond Loek. Hij kijkt telkens uit naar haar komst. Wat bijzonder is, want Loek is bang voor mensen. Maar niet voor Barbera hoor. Wel nee, vanaf dag 1 is hij dikke vriendjes met haar. Als hij de auto hoort begint zijn staart te kwispelen, loopt dapper met haar mee de auto in en ik zie hem dan moe maar voldaan weer terug. Barbera houd je ook goed op de hoogte d.m.v. foto's en filmpjes. Dat is erg fijn.
Ronald Balk
Helemaal top voor onze Mylo.
Lonneke Rutten
Lief, betrouwbaar, flexibel en een groot (honden) hart. Barbera staat echt voor ons klaar en doet dit met zoveel liefde voor Bo. We zijn heel er blij met haar. Voor Bo iedere keer weer een feestje als ze mee mag.
Kelly Evers
Ons hondje is pas voor de eerste keer mee geweest en ik vond dat voor mezelf best een hele stap om hem aan een vreemd iemand mee te geven. Heel fijn kenningsmakingsgesprek gehad en tijdens de eerste dag heeft Barbera mij steeds op de hoogte gehouden, heel fijn! Hummer vond het geweldig en heeft de rest van de dag liggen nagenieten. Hij mag zeker vaker mee.
Petra Nederstigt
Zo blij met Barbara.
Doerak heeft t geweldig naar zijn zin.
Het is echt feest als ze doerak komt halen.
Priscilla Ivakic
Woensdagavond gebelt of Diesel nog mee kon de volgende dag, dat was geen probleem! Ophalen vond hij wel erg spannend maar hij heeft heerlijk kunnen spelen met de andere hondjes! Wij zijn helemaal blij met Barbera en de service die zei bied! Ik kreeg een berichtje nadat hij was afgezet met hoe het was gegaan en een super schattige foto! Wij willen Diesel een andere keer zeker nog eens mee laten gaan
Angelique
Onze labrador Bram had een plekje nodig om zijn energie kwijt te kunnen. Deze plek hebben wij gevonden bij Barbera. Wat een fantastische vrouw! Vanaf het eerste moment dat ik Barbera ontmoette voelde het alsof ik haar al heel lang kende. Ze vertelde vol passie hoe zij aan het begin stond van haar uitlaatservice. Ik wist meteen dat ik bij haar, mijn Bram, in goede handen achter kon laten. Bram is ook zo blij om haar elke donderdag te zien en geniet (zoals ik dat op de foto's en film zie) intens van zijn speelmiddag. Ze maakt niet alleen tijd voor de honden maar ook voor hun baasjes door allerlei leuke films en foto's op Facebook te zetten. Ik en vooral Bram zijn echt zo blij met Barbera. We doen haar nooit meer weg.....
Barbara
Hondenuitlaatservice van Barbera bevalt me heel goed, omdat ze goed oog heeft voor de honden individueel en ook voor de honden als een groep. Ik heb een hond die soms erg bleu is en Barbera heeft een prima aanpak van haar. Afleiding, beetje spelen zonder al te veel mee te gaan in het gedrag van mijn hond Saar. Als ik thuiskom is Saar lekker moe, heeft duidelijk tevreden liggen slapen en dat is ook precies wat ik wilde voor haar. Ook merk ik dat de communicatie met Barbera makkelijk is; vriendelijk, open, direkt en flexibel. Je weet waar je aan toe bent, ze is duidelijk en heel vriendelijk. Ze is aktief met meedenken als er een probleem of vraag is over Saar.
Rover
Lieve Barbera, Ik laat mij baasje dit schrijven omdat ik dat zelf niet kan . Maar ik heb wel heeel duidelijk aan mijn baasje gemaakt dat ik dol op je ben! Je neemt me niet alleen mee om het uitlaten maar je maakt echt contact met mij. En overal waar je me mee naar toeneemt kan ik heerlijk los lopen en ballen en stokken naar jou toebrengen. Samen met al mijn andere vriendjes!. De passie die jou drijft is hartverwarmend Je vind het zelf ook heel leuk om te doen en dat straalt er van af! Ik hoor jou busje al van heel ver aankomen!! Xxx Rover
Maureen Jager
Noodgedwongen hadden wij opvang nodig voor onze hond Abby. Wat een geluk dat we bij barbera terecht zijn gekomen! Zodra het busje de straat in komt rijden is Abby niet meer te houden! Zelfs op de verjaardag van Abby kwam Barbera langs met iets lekkers! Ook maakt Barbera regelmatig filmpjes zodat we kunnen zien hoe veel plezier de honden hebben. Abby is blij en wij dus ook!!
Jeannet Keijzer
Barbera is een lot uit de loterij! Ze heeft zoveel plezier in wat ze doet en dat merken de honden ook. Murphy gaat helemaal uit zn bol en kan al zn energie kwijt. De aandacht per hond,het aanvoelen wat ze willen, dat is tekenend voor Barbera.
Tessa Schniedewind
Nina gaat met plezier mee met Barbera. Ze is nog heel klein maar vind het fantastisch om tussen al die grote honden te lopen. Ze is nergens bang voor. Heel fijn dat Barbera ook puppy's mee neemt en ze goed begeleid. Zo leert Nina goed hoe ze met andere honden om moet gaan! Nina is bekaf als ze thuiskomt. Moe maar voldaan! Ook wij zijn heel tevreden. Erg leuk ook om de foto's en filmpjes voorbij te zien komen!
Baasje van Rebel
Voor mij als baas is de hondenliefde en de betrokkenheid van Barbera voor mijn hond Rhodesian ridgeback pup een super veilig gevoel. Hij word opgehaald met de bus en kan lekker ravotten in een afgesloten stuk weiland. Ze houdt goed rekening met spelen en zijn tijden om te lopen als pup. Ik word goed op de hoogte gehouden via berichten en leuke filmpjes cq foto's van hoe de dag is verlopen. En voordat hij thuis word gebracht nog even extra tijd voor een plas en zijn eten. Een eerlijk, oprecht en flexibel persoon met een heel groot dierenhart. Een ieder die in de omgeving woont en op zoek is naar een hondenuitlaatservice, zal ik jou zeker aanbevelen.
Corinne Droog
Honden springen gat in de lucht als ze opgehaald worden voor een boswandeling!!!
Marscha Ensink-Benard
Jaxx gaat echt uit zijn dak als barbera er is. Hij springt als het kan direct de auto in. In de avond is hij dan ook Mega voldaan. Barbera is een top mens.
Corrine Beugeling
Wij zijn zo blij met Barbera. Op de site heeft Barbera het over 1,5 uur. Onze hond is echter meestal 2,5 tot 3 uur weg. En de rest van de dag heerlijk voldaan.
Het baasje van Jet
Mijn lieve Teckel Jet wordt opgehaald door Barbera. Jet is een schuwe teckel en kijkt eerst wat er gaat gebeuren. Ze ging al snel huppelend mee en komt zeer voldaan weer terug. De filmpjes op Facebook zien er goed uit, de honden zijn leuk met elkaar. Voor Jet is het fijn dat ze een vaste plek heeft waar ze lekker fijn kan banjeren.
Kenzo gaat sinds kort mee met Barbera en als ik zo de foto's en filmpjes bekijk heeft hij dikke pret. Kenzo is nu 7 mnd en is lekker moe als hij mee geweest is. Ik ben blij dat ik hem mee laat gaan met Barbera. Hij wordt vervoerd in een mooie veilige bus dus wat wil je nog meer. Dank je wel Barbera voor de goede zorgen voor ons vriendje.
Corrine en Thijs van de Reep
Nova woont pas een paar maanden bij ons. Bij haar vorige baasje lukte het niet meer om los te lopen. Zodra Nova van de lijn werd gehaald, stoof ze er vandoor om zich pas een uur later te laten grijpen. Nova heeft daarom een half jaar lang alleen aan de (lange) lijn gelopen. Vandaar de keuze voor Barbera, met haar eigen omheinde veld kan Nova 2 keer per week een paar uur uitrazen waardoor loslopen niet meer bijzonder is. Barbera heeft ook geoefend met terugroepen van Nova. En mede door haar loopt Nova na slechts 1,5 maand bij ons los! Weglopen is geen sprake meer van. Ook is Barbera heel flexibel. Een keer een andere dag, een keer een logehond, Barbera denkt graag mee aan een oplossing!